Associació Cultural
ULL X ULL


Projectes 
  1. LA NUU
  2. Screen
  3. Vòrtex
  4. Col·laboracions

Educació 
  1. Tallers
  2. Workshops
  3. Conferències
  4. Visites guiades


ULL X ULL
L’associació cultural Ull per Ull és una entitat sense ànim de lucre que vol impulsar diferents projectes que ajudin al desenvolupament de la investigació , la pedagogia i la divulgació de la cultura contemporània en totes les seves disciplines creatives ( arts visuals, fotografia, poesia , arts escèniques i performatives...)


Mark

Associació Cultural

ULL X ULL

QUI SOM


L’associació cultural Ull per Ull és una entitat sense ànim de lucre que vol impulsar diferents projectes que ajudin al desenvolupament de la investigació , la pedagogia i la divulgació de la cultura contemporània en totes les seves disciplines creatives ( arts visuals, fotografia, poesia , arts escèniques i performatives...)

És a dir, tota aquella producció de cultura material o desmaterialitzada que conformi part de les característiques fonamentals de la naturalesa humana: creació de coneixement i comunicació.


IDEARI


Ull per ull aposta, fermament, pel poder transformador de la creació com a eina de reflexió, participació i integració social.

Ull per ull defensa una visió horitzontal i democràtica de l’art i la cultura.


Ull per ull reivindica la perifèria urbana com a centre cultural de primer ordre.


OBJECTIUS


Trobar fórmules creatives, també a nivell social, que ajudin a una desgentrificacióde l’art, el coneixement i la cultura en general.

Fomentar la participació ciutadana de totes les edats i de tots els àmbits socials en el món de la cultura i la creació.

Organitzar festivals, conferències, tallers i exposicions amb caràcter divulgatiu, per tal de facilitar un millor coneixement social de la cultura i la creació contemporània.

CONTACTE

 

ULL x ULL
Info / Tallers. open@lanuu.cat

LA NUU
Screen. screen@lanuu.cat
Info / Tallers. open@lanuu.catMark

LA NUU
Festival de fotografía de Rubí


Tota la informació i els artistes d’enguany aviat a www.lanuu.catLa Nuu, festival de fotografia de Rubí, va néixer l’octubre de l’any 2015 amb la voluntat d’esdevenir una proposta sòlida que apropi els actuals corrents de la fotografia d’autor als ciutadans.
Al llarg de tot un mes, diverses instal·lacionsfotogràfiques de gran format romanen exposades a la vista de tothom.

Les façanes dels edificis i les places de la ciutat es converteixen, així, en un museu a peu de carrer.

El Festival La Nuu l’organitzen l’associació cultural Ull per ull i L’Ajuntament de Rubí. Mark

SCREEN
LA NUU 2019


Tota la informació i concurs internacional de fotografia en format audiovisual aviat a www.lanuu.catDins de les activitats del festival La Nuu, Ull per ull organitza la secció SCREEN dedicada a treballs fotogràfics en format audiovisual.

Aquesta acció va associada a la convocatòria internacional del premi Screen

Durant la NIT SCREEN es presenten els treballs de 10 autors seleccionats i finalment s’anuncia el fotògraf guanyador.

El jurat està compost per la directora artística de la Fundació Fotocolectania, Irene de Mendoza, la curadora Natasha Christia i la fotògrafa i editora Emilie Hallard.


001a
001b


Més informació a www.lanuu.cat
Mark

VÒRTEX

Imatge i ParaulaVòrtex, imatge i paraula és recital de diferents poetes actuals que juguen amb la interacció de la paraula i la imatge visual.
Mark

COL·LABORACIONSTeatreUll per ull es va implicar en la producció i l’estrena de la obra de teatre Balada de la dependencia sexual.
Durant l’edició del festival La Nuu 2017 vam poder assistir a l’estrena d’aquesta obra basada en el llibre Banco de sangrede l’escriptor i poeta Carlos Zanón. Un textos inspirats en el mític llibre Balada de la dependència sexualde la fotògrafa nord-americana Nan Goldin i interpretats per l’actriu Sonia Barba.

Recitals Poètics
Durant el festival La Nuu 2017 la poeta Miriam Reyes va recitar els seus poemes acompanyada del seus muntatges audiovisuals com a obertura de la secció SCREEN. Un apartat del festival dedicat a la fotografia presentada en format pantalla.

Durant la NIT SCREEN del festival La Nuu 2018 el poeta David Castillova recitar els poemes de l’artista visual Marcel Pey.


Més informació a www.lanuu.cat
Mark