Associació Cultural
ULL X ULL


Projectes 
  1. LA NUU
  2. Screen
  3. Vòrtex
  4. Col·laboracions

Educació 
  1. Tallers
  2. Workshops
  3. Conferències
  4. Visites guiades


ULL X ULL
L’associació cultural Ull per Ull és una entitat sense ànim de lucre que vol impulsar diferents projectes que ajudin al desenvolupament de la investigació , la pedagogia i la divulgació de la cultura contemporània en totes les seves disciplines creatives ( arts visuals, fotografia, poesia , arts escèniques i performatives...)


Mark

COL·LABORACIONSTeatreUll per ull es va implicar en la producció i l’estrena de la obra de teatre Balada de la dependencia sexual.
Durant l’edició del festival La Nuu 2017 vam poder assistir a l’estrena d’aquesta obra basada en el llibre Banco de sangrede l’escriptor i poeta Carlos Zanón. Un textos inspirats en el mític llibre Balada de la dependència sexualde la fotògrafa nord-americana Nan Goldin i interpretats per l’actriu Sonia Barba.

Recitals Poètics
Durant el festival La Nuu 2017 la poeta Miriam Reyes va recitar els seus poemes acompanyada del seus muntatges audiovisuals com a obertura de la secció SCREEN. Un apartat del festival dedicat a la fotografia presentada en format pantalla.

Durant la NIT SCREEN del festival La Nuu 2018 el poeta David Castillova recitar els poemes de l’artista visual Marcel Pey.


Més informació a www.lanuu.cat
Mark